Спалня по поръчка

Стил и внимание към детайла

Мястото, на което си почивате от тежкото и забързано ежедневие, е една от най-важните части от вашия дом. Намерете вашето индивидуално решение, което да ви позволи да се чувствате спокойно и уютно в собствения си дом. Изработваме спални от ПДЧ, MDF готов или боядисан от нас, MDF фурнир, както и смесица. Работим с най-добрите материали на пазара, така че всяка минута във вашата спалня да е незабравим момент.

Предимства на спалнята по поръчка


Прилягат идеално на жилището
Оползотворява малките пространства
Получавате по-добра функционалност
Избирате различни цветови гами
Избирате сами материала за изработка
За нас е транспорта и монтажа

Разгледай част от нашите проекти


Внимание към детайла


Ние наистина се гордеем с качеството, което постигаме. И за да сме сигурни, че всичко зависи от нас, ние сме изградили производствена база и разполагаме с всяка необходима машина и квалифициран персонал, за да можем да управляваме целия производствен процес, стъпка по стъпка.

Защо да изберете спалня по поръчка?


Лична емоция

Спалнята е мястото, на което релаксираме и си почиваме. Макар и като цяло да не прекарваме толкова време в тази стая наистина е ключово да се чувстваме комфортно в стаята, в която заспиваме всяка вечер и се събуждаме всяка сутрин.

Ефективност

Спалнята е ефективна, когато е използвано ефективно мястото в нея. Да има достатъчно място да се минава до леглото, което е със страхотен дизайн, да има голям, практичен и добре аранжиран гардероб и удобни нощни шкафчета със скрити контакти. Вниманието към детайла при нашата работа е от голяма важност.

Точно по вашия вкус

Доверявайки се на нас ще получите едно красиво и наистина практично място в спалнята, дори и пространството да ви е малко. Работим по ваша представа и поръчка и изпълняваме личните ваши идеи и очаквания.

Стъпка по стъпка за нула време


1. Безплатен оглед и оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изработка, доставка и монтаж на желаните от вас мебели. Ако имате вече готов технически проект или интериорен дизайн, просто ни го изпратете на office@generix-home.com и ние ще ви изпратим оферта в рамките на 5 работни дни.

2. Сключване на договор

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. С нашия договор получавате сигурност за изпълнението на поръчката, сроковете и нейното качество. Ако заедно с изработката на мебелите, си поръчате уреди за вграждане през нас, вие получавате 10% отстъпка от цената на уредите и гаранция, издадена от производителя.

3. Изработка на поръчката

В рамките на договорения срок за изпълнение на поръчката, който се определя в зависимост от нейният обем, нашите специалисти ще изработят всички мебели. Всички операции и дейности се извършват от нас – от нарязването на материала, през неговото кантиране, пробиване, боядисване, сглобяване и др. Това е гаранция, че контролът на качеството е в наши ръце през целия процес.

4. Доставка и монтаж

Доставката и монтажа на вашите мебели се осъществява изцяло от нас и със собствен транспорт, което гарантира, че няма да допуснем дефекти и счупвания на мебелите, а монтажът от нашите професионалисти е гаранция, че всяка мебел ще пасне идеално на архитектурата на дома ви, и ще се съобразим с всички кривни на таваните, подовоте и стените.