Баня по поръчка

Стил и внимание към детайла

Банята е едно от местата, в които винаги се поставя индивидуален штрих. А в същото време избора на мебели, който да пасва на интериора и материал, който да е влаго и водоустойчив е задължителен. Изработваме баните от MDF готов или боядисан от нас, тъй като това е препоръчителния материал за помещения с влага, MDF фурнир, както и смесица с ПДЧ. Работим с най-добрите материали на пазара, така че да всяка минута във вашата баня да е незабравим момент.

Предимства на банята по поръчка


Мебели с точен размер
Оползотворява малките пространства
Получавате по-добра функционалност
Избирате различни цветови гами
Избирате сами материала за изработка
За нас е транспорта и монтажа

Разгледай част от нашите проекти


Внимание към детайла


Ние наистина се гордеем с качеството, което постигаме. И за да сме сигурни, че всичко зависи от нас, ние сме изградили производствена база и разполагаме с всяка необходима машина и квалифициран персонал, за да можем да управляваме целия производствен процес, стъпка по стъпка.

Защо да изберете мебели за баня по поръчка?


Лична емоция

Банята е едно от местата, на което оставаш малко сам с мислите си. Хубавата атмосфера с добре подбрани мебели е важна за комфортното усещане в това помещение.

Ефективност

Хубаво е мебелите за банята да са наистина качествени, защото в помещението е влажно и ако не са такива бързо може да се съсипят. Освен това винаги можем да направим за вас и шкаф, в който да скриете уреди или шкаф, в който просто да съберете всичката си козметика.

Точно по вашия вкус

Доверявайки се на нашите мебелисти с дългогодишен опит, вие можете да бъдете сигурно, че дори всяка кривина на стените и особености на дома ви, няма да попречат за да получите банята като от снимка в Pintereset. Това ви дава възможност да получите интериор и уют съответващ точно на това, което на вие желаете.

Стъпка по стъпка за нула време


1. Безплатен оглед и оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изработка, доставка и монтаж на желаните от вас мебели. Ако имате вече готов технически проект или интериорен дизайн, просто ни го изпратете на office@generix-home.com и ние ще ви изпратим оферта в рамките на 5 работни дни.

2. Сключване на договор

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. С нашия договор получавате сигурност за изпълнението на поръчката, сроковете и нейното качество. Ако заедно с изработката на мебелите, си поръчате уреди за вграждане през нас, вие получавате 10% отстъпка от цената на уредите и гаранция, издадена от производителя.

3. Изработка на поръчката

В рамките на договорения срок за изпълнение на поръчката, който се определя в зависимост от нейният обем, нашите специалисти ще изработят всички мебели. Всички операции и дейности се извършват от нас – от нарязването на материала, през неговото кантиране, пробиване, боядисване, сглобяване и др. Това е гаранция, че контролът на качеството е в наши ръце през целия процес.

4. Доставка и монтаж

Доставката и монтажа на вашите мебели се осъществява изцяло от нас и със собствен транспорт, което гарантира, че няма да допуснем дефекти и счупвания на мебелите, а монтажът от нашите професионалисти е гаранция, че всяка мебел ще пасне идеално на архитектурата на дома ви, и ще се съобразим с всички кривни на таваните, подовоте и стените.