Мечтаната детска стая

Стил и внимание към детайла

Детската стая е мястото за приключения, игра, учене и отмора. Изработката на детска стая по поръчка е най-добрия начин да вкарате своите идеи и идвидуалността на детето в най-важното място за него в къщата. Изработваме мебели от ПДЧ, MDF готов или боядисан от нас, MDF фурнир, както и смесица. Работим с най-добрите материали на пазара, така че да всяко кътче от стаята да е уникално и неповторимо.

Предимства на детското обзавеждане по поръчка


Прилягат идеално на жилището
Оползотворява малките пространства
Получавате по-добра функционалност
Избирате различни цветови гами
Избирате сами материала за изработка
За нас е транспорта и монтажа

Разгледай част от нашите проекти


Внимание към детайла


Ние наистина се гордеем с качеството, което постигаме. И за да сме сигурни, че всичко зависи от нас, ние сме изградили производствена база и разполагаме с всяка необходима машина и квалифициран персонал, за да можем да управляваме целия производствен процес, стъпка по стъпка.

Защо да изберете детска стая по поръчка?


Лична емоция

Детската стая е мястото за приключения, игра, учене и отмора. Това е най-важното място за детето във вашия дом. Ето защо подобно специално място в дома изисква специално внимание.

Ефективност

Изработването на мебели по поръчка, ще ви позволи точно да планирате с наша помощ всеки елемент от стаята, така че да можете ефективно да организирате кътове за игра, за сън, за учене и отмора. А с помоща на нашите парньори от ESCREO можем дори да предложим място на стената, на което детето да рисува и мечтае, точно като на бяла дъска.

Точно по вашия вкус

Доверявайки се на нашите мебелисти с дългогодишен опит, вие можете да бъдете сигурно, че дори всяка кривина на стените и особености на дома ви, няма да попречат за да получите идеалната детска стая, като от снимка в Pintereset. Това ви дава възможност да получите интериор и уют съответващ точно на това, което вие желаете.

Стъпка по стъпка за нула време


1. Безплатен оглед и оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изработка, доставка и монтаж на желаните от вас мебели. Ако имате вече готов технически проект или интериорен дизайн, просто ни го изпратете на office@generix-home.com и ние ще ви изпратим оферта в рамките на 5 работни дни.

2. Сключване на договор

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. С нашия договор получавате сигурност за изпълнението на поръчката, сроковете и нейното качество. Ако заедно с изработката на мебелите, си поръчате уреди за вграждане през нас, вие получавате 10% отстъпка от цената на уредите и гаранция, издадена от производителя.

3. Изработка на поръчката

В рамките на договорения срок за изпълнение на поръчката, който се определя в зависимост от нейният обем, нашите специалисти ще изработят всички мебели. Всички операции и дейности се извършват от нас – от нарязването на материала, през неговото кантиране, пробиване, боядисване, сглобяване и др. Това е гаранция, че контролът на качеството е в наши ръце през целия процес.

4. Доставка и монтаж

Доставката и монтажа на вашите мебели се осъществява изцяло от нас и със собствен транспорт, което гарантира, че няма да допуснем дефекти и счупвания на мебелите, а монтажът от нашите професионалисти е гаранция, че всяка мебел ще пасне идеално на архитектурата на дома ви, и ще се съобразим с всички кривни на таваните, подовоте и стените.

Подари стена за рисуване на своето дете


Можем да ви предложим иновативната боя за стена, произведена от нашите приятели от ESCREO. Стената или част от нея в детската стая, се превръща в бяла дъска, на която детето може да рисува, смята и чертае с обикновенни маркери, предназначени за бяла дъска. Има варианти, за различни цветове или избор на прозрачна боя, така че да постигнете желания интериор.

Източник: www.escreo.com
Източник: www.escreo.com
Източник: www.escreo.com