Всекидневна по поръчка

Стил и внимание към детайла

Всекидневната, в съвременния дом често е в общо помещение с кухнята, а като важен елемент от целия дом е важно да планирате тази част от дома да пасва идеално на кухнята и трапезарията. Изработваме мебелите за всекидневната от ПДЧ, MDF готов или боядисан от нас, MDF фурнир, както и смесица. Работим с най-добрите материали на пазара, така че да всяка минута във вашата всекидневна да е незабравим момент.

Предимства на мебелите във всекидневната да са по поръчка


Прилягат идеално на жилището
Оползотворява малките пространства
Получавате по-добра функционалност
Избирате различни цветови гами
Избирате сами материала за изработка
За нас е транспорта и монтажа

Разгледай част от нашите проекти


Внимание към детайла


Ние наистина се гордеем с качеството, което постигаме. И за да сме сигурни, че всичко зависи от нас, ние сме изградили производствена база и разполагаме с всяка необходима машина и квалифициран персонал, за да можем да управляваме целия производствен процес, стъпка по стъпка.

Защо да изберете мебели за всекидневната по поръчка?


Лична емоция

Във всекидневната си прекарваме може би най-много време докато сме вкъщи. Какво по-хубаво от това всяка мебел вътре да бъде комфортна, практична и красива.

Ефективност

Ще скрием кабелите на телевизора, ще направиме етажерки за книгите ви или за сувенири, снимки и спомени. Ще направим практични мебели, които да ви вършат идеална работа дори в малко пространство.

Точно по вашия вкус

Какво по-хубаво от това да имате мечтаната за вас всекидневна. Точно така както си я представяте – с удобния диван, големия телевизор и страхотна аудио система. Нека ние помогнем да имате и красиви мебели.

Стъпка по стъпка за нула време


1. Безплатен оглед и оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изработка, доставка и монтаж на желаните от вас мебели. Ако имате вече готов технически проект или интериорен дизайн, просто ни го изпратете на office@generix-home.com и ние ще ви изпратим оферта в рамките на 5 работни дни.

2. Сключване на договор

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. С нашия договор получавате сигурност за изпълнението на поръчката, сроковете и нейното качество. Ако заедно с изработката на мебелите, си поръчате уреди за вграждане през нас, вие получавате 10% отстъпка от цената на уредите и гаранция, издадена от производителя.

3. Изработка на поръчката

В рамките на договорения срок за изпълнение на поръчката, който се определя в зависимост от нейният обем, нашите специалисти ще изработят всички мебели. Всички операции и дейности се извършват от нас – от нарязването на материала, през неговото кантиране, пробиване, боядисване, сглобяване и др. Това е гаранция, че контролът на качеството е в наши ръце през целия процес.

4. Доставка и монтаж

Доставката и монтажа на вашите мебели се осъществява изцяло от нас и със собствен транспорт, което гарантира, че няма да допуснем дефекти и счупвания на мебелите, а монтажът от нашите професионалисти е гаранция, че всяка мебел ще пасне идеално на архитектурата на дома ви, и ще се съобразим с всички кривни на таваните, подовоте и стените.