Интериорен дизайн

Превърнете мечтата в реалност

Интериорният дизайн, е чест избор при ремонта и обзавеждането на ново жилище, но е изключително подходящ и при реновиране на дома ви. Наемането на итериорен дизайнер е добра идея, ако разполагате с точно определен бюджет в който трябва да се поберете за да реализирате вашите идеи, както и ви гарантира постигането на точния резултат при изработката на мебели, съответстващ на одобрения от вас проект и 3D визуализация.

Какво включват услугите


Архитектурно заснемане на обекта
Функционално зониране на мебелите
Изготвяне на технически проект
3D визуализация
Управление на проекта по ремонтни и монтажни дейности
Авторски надзор

Разгледайте част от проектите на RSG Architects,
който са ангажирани с дизайна на мебелите които изработваме


Внимание към детайла


Ние наистина се гордеем с качеството, което постигаме. Заедно с нашите парньори от RSG Architects които се грижат за идеите проектирането и интериорния дизайн на нашите клиенти, ние успяваме да сбъднем мечтите на стотици наши клиенти.

Стъпка по стъпка за нула време


1. Консултация с Архитект – дизайнер

Това е първата стъпка, при която се запознаваме с клиента, с неговите изисквания и очаквания към проекта. Уточнява се съдържанието на проекта, срокове за изпълнение, цената за услугите, които ще са включени в проекта. Ако срещата оправдае очакванията Ви, преминаваме към сключване на договор и авансово плащане.

2. Ахитектурно заснемане

Архитектурното заснемане на обекта е неизменна част от изготвянето на прецизен интериорен проект. Огледът на място е най-добрият начин да усетим пространството и да подходим правилно към проекта. На база на реалните размери можем да изготвим точна подложка за по нататъшното проектиране и вузиализиране.

3. Концепция и бюджетиране

Анализирайки бюджетните рамки, вземайки предвид желания стил и материали, оформяме цялостната концепция на дизайна. Избираме основни материали, елементи, обзавеждана, оборудване и цветови гами, които ще заложим във фотореалистичните визуализации.

4. Интериорно визуализиране (3D)

Чрез 3D модел и изготвяне на фотореалистични изображения, представяме цялостните решения, включващи концепция на мебелите, настилките, таваните, стените, осветлението и оборудването. Така ще можете да видите и усетите начина, по който може да изглежда Вашият дом. Заедно с Вас ще решим какви са необходимите промени за да постигнем желания от Вас краен резултат.

5. Технически проект

Изготвянето на техническия проект е важна част от цялостната реализация. Включва план на таваните, стените, необходимите промени в електро и ВиК инсталациите и проект на мебелите, за тяхното точно изработване.

6. Реализация и авторски надзор

На база на готовите визуалиация и технически проект се прави офериране на изработката, доставката и монтажа на мебелите и крайния срок за реализация. По време на цялостното изпълнение архитект – дизайнерите ангажирани с вашия проект, осъществява авторски надзор.