интериорен дизайн, interioren deisign

Направете идеята в реалност

Имате страхотна идея и искате да видите как ще изглежда тя във вашия дом? Ние можем да помогнем.

Нашите експерти ще проектират вашата идея спрямо пространството, което имате във Вашия дом и така можете да видите как тя ще изглежда все едно на снимка. По този начин ще можете да изберете правилните цветове и мебели за вашата стая.

Предимствата на интериорния дизайн

Нещо повече от идея

Интериорния дизайн предоставя реална представа, на това, което Вие си представяте като идея в главата. Гледали сте снимки в интернет и сте натрупали идеи, но не знаете как те ще могат да се реализират във Вашия дом. Интериорния дизайн предоставя именно това. Една реална картинка на мебелите във вашето лично пространство.

По-ясна представа за размер

Смятате, че пространството, което имате е твърде малко, но понякога това изобщо не е така. Ако мебелите са наредени по правилен начин те могат да се съберат и на по-малко пространство. Чрез интериорния дизайн си спестявате голямо разместване на тежки мебели или купуване на такива, за които в последствие се оказва, че нямате нужното място.

Съчетание на различни елементи

С помощта на интериорния дизайн ще видите дали плочките, които сте избрали за кухнята ще отиват на цвета на самата кухня, преди да е твърде късно. Така можете да съчетаете цветово мебелите си предварително и да добиете представа как ще изглеждат.

По-лесна изработка

Когато има наличие на проект преди да се започне изработката на мебелите е много по-лесно, защото и купувача и мебелировчика имат много ясна представа каква е идеята. По този начин се спестяват дори и средства, и време поради факта, че идеята е ясна и няма как да има разминаване във вижданията.

Искате изготвяне на проект по интериорен дизайн?

Заявете вашето желание тук