Бъди част от своите идеи


Ние можем да ви предоставим услуги от сорта на разпробиване, рязане, кантиране и фрезоване на Вашите мебели. Ако желаете сами да реализирате вашия проект, достатъчно е да ни възложите да извършим за вас, някоя от дейностите които изискват специфични машини или умения, а всичко останало можете да направите и сами.

Рязане и фрезоване
Кантиране
Боядисване
Сглобяване
Транспорт
Монтаж

Услугите, които предлагаме


Разпробиване

Купили сте си прекрасно бюро за вашия офис, но няма място където да приберете всички кабели, за да не се виждат отгоре на бюрото. Чрез метода на разпробиване се прави дупка в мебела и се прибавя приставка, в която можете да вкарате кабелите, за да отидат под бюрото и да бъде доста по-подредено.

Рязане

Купили сте си изключително красива маса за вашата всекидневна, където на каните всички ваши гости, но се оказва, че тя е прекалено висока за столовете, които имате. Чрез метода на рязане на мебелите можем да скъсим масата, за да пасва идеално на столовете.

Кантиране (окантване)

Кантирането на мебелите им дава един завършен вид като скрива ръбовете на материала, там където е бил изрязан. Ако случайно някоя ваша мебел не е довършена както трябва ние можем да помогнем.

Фрезоване

Фрезоването е метод при който можем да изработим за вас детайло във всякакви форми и вид, така че те да покрият напълно вашата идея.

Харесахте си някоя от нашите услуги?

Свържете се с нас и я заявете