Кухни по поръчка

Стил и внимание към детайла

Изработката на кухня по поръчка е най-честия избор, когато става въпрос за избора между готови мебели и такива, които идеално ще паснат на вашето жилище и на вашия вкус. Изработваме кухни от ПДЧ, MDF готов или боядисан от нас, MDF фурнир, както и смесица. Работим с най-добрите материали на пазара, така че да всяка минута във вашата кухня да е незабравим момент.

Предимства на кухнята по поръчка


Прилягат идеално на жилището
Оползотворява малките пространства
Получавате по-добра функционалност
Избирате различни цветови гами
Избирате сами материала за изработка
За нас е транспорта и монтажа

Разгледай част от нашите проекти


Внимание към детайла


Ние наистина се гордеем с качеството, което постигаме. И за да сме сигурни, че всичко зависи от нас, ние сме изградили производствена база и разполагаме с всяка необходима машина и квалифициран персонал, за да можем да управляваме целия производствен процес, стъпка по стъпка.

Защо да изберете кухня по поръчка?


Лична емоция

Кухнята често е онова място в дома, в което се случват едни от най-приятните моменти – закуска със семейството, отморяващи разговори, докато приготвяте вкусна храна, забавления с децата. Ето защо подобно специално място в дома изисква специално внимание.

Ефективност

Готовите модели кухни, макар по-евтини в крайна сметка не могат да паснат на спецификите, размерите и особеностите на помещенията във всеки идивидуален дом. Кухнята по поръчка ви дава възможност да се съобразите с особеностите на архитектурата на вашия дом, и да постигнете максимална функционалност и ефективност на всички домакински уреди и шкафове и други елементи.

Точно по вашия вкус

Доверявайки се на нашите мебелисти с дългогодишен опит, вие можете да бъдете сигурно, че дори всяка кривина на стените и особености на дома ви, няма да попречат за да получите кухня като от снимка в Pintereset. Това ви дава възможност да получите интериор и уют съответващ точно на това, което на вие желаете.

Стъпка по стъпка за нула време


1. Безплатен оглед и оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изработка, доставка и монтаж на желаните от вас мебели. Ако имате вече готов технически проект или интериорен дизайн, просто ни го изпратете на office@generix-home.com и ние ще ви изпратим оферта в рамките на 5 работни дни.

2. Сключване на договор

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. С нашия договор получавате сигурност за изпълнението на поръчката, сроковете и нейното качество. Ако заедно с изработката на мебелите, си поръчате уреди за вграждане през нас, вие получавате 10% отстъпка от цената на уредите и гаранция, издадена от производителя.

3. Изработка на поръчката

В рамките на договорения срок за изпълнение на поръчката, който се определя в зависимост от нейният обем, нашите специалисти ще изработят всички мебели. Всички операции и дейности се извършват от нас – от нарязването на материала, през неговото кантиране, пробиване, боядисване, сглобяване и др. Това е гаранция, че контролът на качеството е в наши ръце през целия процес.

4. Доставка и монтаж

Доставката и монтажа на вашите мебели се осъществява изцяло от нас и със собствен транспорт, което гарантира, че няма да допуснем дефекти и счупвания на мебелите, а монтажът от нашите професионалисти е гаранция, че всяка мебел ще пасне идеално на архитектурата на дома ви, и ще се съобразим с всички кривни на таваните, подовоте и стените.

Изберете най-добрите за вграждане уреди


Станете наш клиент и получете 10% отстъпка от всички уреди които предлагаме на едни от най-добрите уреди за вграждане на AEG, Bosch и Electrolux. Разгледайте моделите в нашия онлайн магазин.