Smart Home

Smart | Power | Energy

Generix Partners e една от най-бързо развиващите се компании в областта на умните решения за дома и офиса.

За да отговорим на нуждите на нашите клиенти ние се развихме и днес сме една от водещите компании в областта на отоплението, климатизацията и изработка на мебели по поръчка. Чрез нашите брандове Generix Smart, Generix Gas и Generix Home, ние продължаваме всеки ден да създаваме уют и комфорт за нашите клиенти, да спестявяме тяхното време и им помагаме да се чувстват инстински модерни с технологиите на нашия век.

Generix Smart е мястото където можете да получите пълен пакет услуги за изграждане на умен дом. Ние се занимаваме с доставката, монтажа и настройката на всички умни устройства. Можем да Ви предложим цялостно решение в зависимост от Вашите нужди и план за изграждане на елементите от вашия умен дом.

Generix Gas предлага пълна гама услуги за отопление и климатизация. За да посрещнем нуждите на нашите клиенти, извършваме доставка на газови уреди и оборудване за отоплителни инсталации, пректиране и изграждане на отоплителни инсталации. Заедно ще Ви помогнем да преминете през процеса на газфикация на вашето жилище и ще намерим за вас най-оптималното енергийно решение.

Generix Home предлага интериорен дизайн, изработка и монтаж на мебели по поръчка. Ние сме една от водещите компании в бранша, като продължение на компанията Грив Мебел, вече част от нашата група. Ние разполагаме със собствена база за производство, пакетиране и транспорт. Предлагаме както индивидуални проекти, така и производство на мебели за заведения, хотели и офиси.

Партньори


Code Rouge
kantABS
Interior-I
Lexgroup
Eurotrading
Архико Лого

Salex
Balkan Yug