Специфични решения

Стил и внимание към детайла

Обличане на колони, елементи от дърво по тавана и стените, мебели с необикновенна форма и вид. Добавете уникално решение за вашия дом. Намерете или създайте вашата идея и ние ще я реализираме. Изработваме мебелите от ПДЧ, MDF готов или боядисан от нас, MDF фурнир, както и смесица с ПДЧ. Работим с най-добрите материали на пазара, така че всяка ваша мебел да е уникална и практична.

Предимства на банята по поръчка


Прилягат идеално на жилището
Оползотворява малките пространства
Получавате по-добра функционалност
Избирате различни цветови гами
Избирате сами материала за изработка
За нас е транспорта и монтажа

Разгледай част от нашите проекти


Внимание към детайла


Ние наистина се гордеем с качеството, което постигаме. И за да сме сигурни, че всичко зависи от нас, ние сме изградили производствена база и разполагаме с всяка необходима машина и квалифициран персонал, за да можем да управляваме целия производствен процес, стъпка по стъпка.

Защо да изберете специфични мебели по поръчка?


Лична емоция

Понякога има нужда определено пространство да се запълни с мебел, която не може да се намери в обикновен мебелен магазин, защото пространството е много нетипично. Тогава мебелите по поръчка са наистина страхотен избор, защото могат да се изработят така, че да паснат идеално.

Ефективност

Вместо да губите това пространство и да се чудите как да го запълните – свържете се с нас и ще ви дадем различни идеи как най-добре да уползотворите мястото.

Точно по вашия вкус

Доверявайки се на нашите мебелисти с дългогодишен опит, вие можете да бъдете сигурно, че дори всяка кривина на стените и особености на дома ви, няма да попречат за да получите мебел точно като от снимка в Pintereset. Това ви дава възможност да получите интериор и уют съответващ точно на това, което на вие желаете.

Стъпка по стъпка за нула време


1. Безплатен оглед и оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изработка, доставка и монтаж на желаните от вас мебели. Ако имате вече готов технически проект или интериорен дизайн, просто ни го изпратете на office@generix-home.com и ние ще ви изпратим оферта в рамките на 5 работни дни.

2. Сключване на договор

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. С нашия договор получавате сигурност за изпълнението на поръчката, сроковете и нейното качество. Ако заедно с изработката на мебелите, си поръчате уреди за вграждане през нас, вие получавате 10% отстъпка от цената на уредите и гаранция, издадена от производителя.

3. Изработка на поръчката

В рамките на договорения срок за изпълнение на поръчката, който се определя в зависимост от нейният обем, нашите специалисти ще изработят всички мебели. Всички операции и дейности се извършват от нас – от нарязването на материала, през неговото кантиране, пробиване, боядисване, сглобяване и др. Това е гаранция, че контролът на качеството е в наши ръце през целия процес.

4. Доставка и монтаж

Доставката и монтажа на вашите мебели се осъществява изцяло от нас и със собствен транспорт, което гарантира, че няма да допуснем дефекти и счупвания на мебелите, а монтажът от нашите професионалисти е гаранция, че всяка мебел ще пасне идеално на архитектурата на дома ви, и ще се съобразим с всички кривни на таваните, подовоте и стените.