Кухня и трапезария
Основна спалня

Интериорен дизайн, изработка и монтаж на мебелите

Представяме Ви един проект на апартамент „Архико Люлин“. Интериорният проект на апартамента, дизайна и проектите за изработка на всички мебели, са дело на нашия партньор „АРХИКО“ ООД. Тяхна задача беше и изпълнението на всички довършителни работи. Изработката и монтажа на всички мебели до последния детайл направихме ние.

Дизайнът съчетава светли и топли цветове с модерен дизайн, които създават уют и удобство. Материалите, с които са направени мебелите са от високачествени МДФ и ПДЧ. Мебелите са проектирани по начин да позволи ефективно използване на пространството в жилището, което разполага с две спални, баня, допълнителна тоалетна и всекидневна.

Контактите в спалнята са леко скрити, но в същото време са на удобно място, за да могат да бъдат използвани ефективно. Дизайна на нощните шкафчета е доста интересен и разчупен, което създава усещането за по-модерен стил.

Кухнята и трапезарията съчетават същия стил като спалните, като светлината много помага за топлото усещане на помещението. Всички уреди в кухнята са вградени в шкафовете, за да придобие доста по изчистен и прибран вид. Особено удобство предоставя светлината над кухненския плот, която е вградена допълнително, защото светлината в кухнята никога не е излишна.

Шкафовете около телевизора отново следват стила на целия апартамент, като добавят достатъчно пространство за прибиране на всякакви предмети, които не се ползват ежедневно и не желаете да събират прах.

В коридора има функционален гардероб, за повече място за съхранение, защото в един дом това никога не е достатъчно. Има огледало и място за закачане на връхни дрехи.

Вижте още снимки от проекта