Стандарни единични легла с шкафчета
Гардероб, закачалка за дрехи и лавици за книги и играчки

Интериорен дизайн, изработка и монтаж на детска стая

Представяме Ви един проект на детска стая. Интериорният проект на стаята, дизайна и проектите за изработка на всички мебели, са дело на нашия партньор студио „Code Rouge“. Тяхна задача беше и изпълнението на всички довършителни работи. Изработката и монтажа на всички мебели направихме ние.

Дизайнът съчетава светли и топли цветове с модерен дизайн, които създават уют и удобство. Материалите, с които са направени мебелите са от високачествени ПДЧ плоскости. Мебелите са проектирани по начин да позволи ефективно използване на пространството в стаята, съобразено с ежедневието на децата, но и с възможността да използват стаята и когато станат по-големи, без да се налага да се ремонтира стаята и да се подменят мебелите.

Детската стая разполага с 2 гардероба – един по-голям и един малък, до който е разположена лавица за книги и играчки. Налични са две бюра, две единични легла в помещението с ракла между тях. Дървената стена до леглата разполага с вградено лед осветление, което да играе роля на нощна лампа за децата, които не обичат да спят на тъмно.

Вижте още снимки от проекта