Стандарни единични легла с шкафчета
Гардероб, закачалка за дрехи и лавици за книги и играчки

Изработка и монтаж на детска стая

Представяме Ви поредният ни проект на детска стая. За нас е истинско удоволствие да сбъдваме детските мечти. Интериорният проект на стаята, дизайна и проектите за изработка на всички мебели, са дело на нашия партньор студио „Code Rouge“. Тяхна задача беше и изпълнението на всички довършителни работи. Изработката и монтажа на всички мебели направихме ние.

Дизайнът съчетава светли цветове с модерен дизайн, които създават уют и удобство. Материалите, с които са направени мебелите са от високачествени ПДЧ плоскости. Мебелите са проектирани по начин да позволи ефективно използване на пространството в стаята, която не е особено голяма, но всеки детайл е съобразен с ежедневието на детето.

Леглото е падащо, като през деня когато не се ползва се прибира. Под леглото е предвидено пространство за четене и почивка. Мебелите са разположени така, че по средата да има достатъчно пространство за игра. До прозореца е разположено малко бюро за учене. Гардеробът за дрехи е разположен от другата страна, а на срещуположната стена е направена функционална секция с място за телевизор, книги, шкафове за учебници и играчки.

Вижте още снимки от проекта