Бихме искали да Ви представим проект, с който много се гордеем. От изготвянето на Интериорния дизайн, до последния детайл в този апартамент, всичко е постигнато с наша помощ и помощта на нашите подизпълнители „Архико“ ООД.

Спалня

Цялостния проект е изработен от светли и топли цветове, като започнем от спалнята, която съчетава модерен дизайн на леглото и гардероба и създава уют и удобство. Материалите, с които са направени мебелите са съчетание от МДФ и ПДЧ, което гарантира за тяхното качество и възможност за дълготрайно използване.

Контактите са леко скрити, за да не се виждат и в същия момент са на удобно място, за да могат да бъдат използвани ефективно. Дизайна на нощните шкафчета е доста интересен и разчупен, което създава усещането за по-модерен стил.

Кухня

Кухнята и трапезарята съчетават същия стил като спалнята, като светлината много помага за топлото усещане на помещението. Всички уреди в кухнята са вградени в шкафовете, за да придобие доста по изчистен и прибран вид.

Особено удобство предоставя светлината над кухненския плот, която е вградена допълнително, защото светлината в кухнята никога не е излишна.

Всекидневна

Шкафовете около телевизора отново следват стила на целия апартамент, като добавят достатъчно пространство за прибиране на всякакви предмети, защото във всеки дом винаги липсва това пространство.

Коридор

В коридора също изработихме функционален гардероб, за повече място за съхранение, защото в един дом това никога не е достатъчно. Има огледало и място за закачане на връхни дрехи.

Още снимки:

Всяка статия в настоящия сайт е авторска и е написана от нашите експерти и инженери. Когато в дадена статия е използван външен източник, той задължително е цитиран. Публикуването и копирането на материалите и части от тях, без изрично съгласие на Дженерикс Партнърс ООД е забранено.